1. Haberler
  2. Yerel
  3. Antalya’da Antikacılar ve Nostalji Festivali Başlıyor

Antalya’da Antikacılar ve Nostalji Festivali Başlıyor

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi, antika tutkunlarını ve nostalji severleri bir araya getirecek. 17-20 Ekim tarihleri arasında Karaalioğlu Parkı’nda gerçekleşecek Antikacılar ve Nostalji Festivali, ziyaretçilerine geçmişin büyüsünü yaşatacak. Akdeniz Antikacılar ve Antika Sevenler Derneği iş birliğiyle düzenlenen festivalde, antika ürünlerin sergileneceği ve satışa sunulacağı stantlar yer alacak.

Festival, 17 Ekim Perşembe günü saat 15.00’te Karaalioğlu Parkı’nda kapılarını açacak. Birbirinden değerli antika eşyaların sergileneceği stantlarda, ziyaretçiler nostaljik bir yolculuğa çıkacak. Festival alanı her gün 15.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Antikacılar ve Nostalji Festivali Programı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, festivale gelen ziyaretçiler için dolu dolu bir program hazırladı. İlk gün, 17 Ekim Perşembe günü saat 17.00-19.00 arasında Ediz Çam DJ Performansı ile ziyaretçiler eğlenceli anlar yaşayacak. Aynı akşam saat 20.00’de Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası, birbirinden güzel şarkıları sahnede seslendirecek.

18 Ekim Cuma günü ise yine Ediz Çam 17.00-19.00 saatleri arasında DJ performansını sergileyecek. Ardından saat 20.00’de Burçin Karakurt ve Orkestrası sahne alacak.

19 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Ediz Çam’ın DJ performansıyla başlayan etkinlikler, 18.00’de Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları ekibinin dans gösterisi ile devam edecek. Aynı akşam saat 20.00’de İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, konseriyle nostaljik tınılar sunacak.

Festivalin son günü olan 20 Ekim Pazar, saat 16.00’da Ediz Çam DJ performansı ile başlarken, 18.00’de FHC Dans Okulu’nun gösterisi sahne alacak. Festival, saat 20.00’de Türkü Dostları Konseri ile sona erecek.

Antalya’da Antikacılar ve Nostalji Festivali Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.