1. Haberler
  2. Yerel
  3. Antalya Haluk Levent Şarkılarıyla Coştu

Antalya Haluk Levent Şarkılarıyla Coştu

featured
service

Elmalı’da 672’nci kez düzenlenen Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri, kültür ve sanat etkinlikleriyle başladı. Açılış gecesi, Anadolu Rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent’in konseriyle renklendi. Elmalı halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ve birçok vatandaş katıldı.

Antalya Haluk Levent Şarkılarıyla Coştu 1

Başkan Böcek: “Hemşehrilerimizin Emrindeyiz”

Etkinlikte konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı’nın tarihî ve kültürel önemine dikkat çekerek, “Elmalımızın 60 mahallesinde 5 yılda yapmamız gereken ne varsa yaptık. Halil kardeşimle beraber bundan sonra da azimle, gururla 5 yıl da sizlerin emrinde olmaya devam edeceğiz. Oy veren vermeyen bütün hemşehrilerimizin emrindeyiz. Biz demokrasi inancımızla herkese sahip çıkacağız” diye konuştu. Başkan Böcek ayrıca, Elmalı halkıyla iyi ve kötü günlerde her zaman yan yana olacaklarını ifade etti.

Antalya Haluk Levent Şarkılarıyla Coştu 2

Haluk Levent’ten Unutulmaz Gece

Gecenin yıldızı Haluk Levent, sevilen şarkılarını Elmalı halkı ile birlikte seslendirirken, performansıyla izleyenleri coşturdu. Konser sırasında sık sık seyircilerin arasına girerek samimi anlar yaşayan Levent, hem esprileri hem de güçlü sesiyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Levent, Anadolu Rock müziğinin sevilen parçalarının yanı sıra marşlar da seslendirerek geceye damgasını vurdu. Levent, gecede sevilen şarkılarının yanı sıra marşlar da seslendirdi.

Antalya Haluk Levent Şarkılarıyla Coştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.