1. Haberler
  2. Yerel
  3. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Oba Mahallesi’ne kanalizasyon hattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Oba Mahallesi’ne kanalizasyon hattı

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya ilçesinde alt yapı çalışmalarını sürdürerek Oba Mahallesi’nde kanalizasyon hattı bağlantıları gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da daha önce tamamlanan kanalizasyon alt yapı çalışmalarının ardından şimdi de bazı noktalarda ana hatta bağlama işlemlerini gerçekleştiriyor. Oba Mahallesi’nde, yeni çevre yolunun üzerinde bulunan binalardan getirilen kanalizasyon hattı, yolun altındaki ana hatta bağlanıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Alanya Şube Müdürü Ümit Demirel, “Alanya Oba Mahallesinde yoğun inşaat çalışmaları devam ediyor. Ayrıca iki okul inşaatı da bulunmakta. Proje çalışmalarını tamamladık ve yaklaşık 650 metrelik kanalizasyon çalışması gerçekleştireceğiz. Bu çalışma tamamlandığında iki okul ve onlarca binanın kanalizasyon bağlantısı tamamlanmış olacak. Ayrıca yeni çevre yolunun kuzey-güney bağlantısını da bu çalışma kapsamında tamamlayacağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT olarak, vatandaşların sağlığı ve konforu için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Oba Mahalle Muhtarı Şeref Gürkan da, mahallelerinin hızla büyümesiyle birlikte kanalizasyon sorununun ortaya çıktığını belirtti. Muhtar Gürkan, Başkan Muhittin Böcek’in ilk döneminde Oba Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmalarının bir kısmının yapıldığını ifade ederek, “Şimdi de Karakocalı bölgesinin alt yapısı yapılıyor. Çarşamba bölgesinde de sıkıntılı yerler var. Bu konuda Başkanımıza ricamızı ileteceğiz. Kanalizasyon bağlantılarımız olmadığı için mahalle halkı sineklerden rahatsız oluyordu. Başkanımıza kanalizasyonlarımızı döşediği için teşekkür ederiz. Başkanımız sıkıntılarımızı gördü ve giderdi” şeklinde konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Oba Mahallesi’ne kanalizasyon hattı
Yorum Yap