1. Haberler
  2. Yerel
  3. Antalya Büyükşehir Belediyesi Dans Festivali düzenledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Dans Festivali düzenledi

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda düzenlediği Uluslararası Antalya Dans Festivali ile dans tutkunlarını buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi ve Fomged Youth Club işbirliğiyle gerçekleştirilen festival, 6 ülkeden 200 dansçının katılımıyla büyük ilgi gördü.

Renkli Gösteri ve Geleneksel Danslar

Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, katılımcı gruplar renkli kostümleri ve enerjik performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Halk Dansları Topluluğu’nun yanı sıra Kazakistan, Letonya, Kırgızistan, Ukrayna ve Gürcistan’dan gelen halk dansları grupları, kültürel zenginliklerini sergiledi.

Festival boyunca sahne alan dansçılar, izleyicilere özgün müzikleri eşliğinde coşkulu danslarını sunarak, Antalya’nın kültürel çeşitliliğini ve dansın evrensel dilini gözler önüne serdi. İzleyiciler, festivalin sonunda Türk bayraklarıyla birlikte İzmir Marşı’nı söyleyerek etkinliği coşkuyla tamamladılar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Dans Festivali düzenledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.