1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara’nın Başkent Oluşunun 101. Yıl Dönümü. Yarın Bu Yollar Kapalı Olacak!

Ankara’nın Başkent Oluşunun 101. Yıl Dönümü. Yarın Bu Yollar Kapalı Olacak!

featured
service

Ankara’nın Başkent oluşunun 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 13 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikler dolayısıyla bazı cadde ve sokaklar araç trafiğine kapatılacak. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 13 Ekim Pazar günü saat 08.00’den itibaren program bitimine kadar bazı yollar çift yönlü olarak trafiğe kapalı olacak.

Cumhuriyet Caddesi’nin Baruthane Kavşağı ile Ulus Kavşağı arasında kalan bölümü ve Çapa Sokak çift yönlü olarak araç geçişine kapatılacak. Ayrıca, ihtiyaç duyulması halinde Seğmenler tarafından yapılacak kortej yürüyüşü güzergahında yer alan Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvarı (Osmanlı Kavşağı ile Ulus Kavşağı arası), Anafartalar Caddesi, Hisar Parkı Caddesi, İpek Caddesi, Bedesten Sokak, Gözcü Sokak, Kalekapısı Sokak ve Alitaş Sokak ile bu bölgeye bağlanan tüm cadde ve sokaklar da çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Vatandaşların etkinlik süresince bu güzergahları kullanmamaları ve alternatif yolları tercih etmeleri istendi.

Ankara’nın Başkent Oluşunun 101. Yıl Dönümü. Yarın Bu Yollar Kapalı Olacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.