1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankaralılar Dikkat! Giresun Caddesi Onarım İçin Kapatılıyor

Ankaralılar Dikkat! Giresun Caddesi Onarım İçin Kapatılıyor

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Aşağı Eğlence Mahallesi’nde bulunan Giresun Caddesi’nde yapılacak onarım çalışmaları nedeniyle caddenin iki gün boyunca trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 11 Ekim 2024 ve 12 Ekim 2024 tarihlerinde Giresun Caddesi üzerindeki Sazan Sokak ile Küçük Bahçe Sokak arasında çöken kanalın onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. Çalışmalar, ASKİ (Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi) Müdürlüğü tarafından yürütülecek.

Belediyeden yapılan duyuru şu şekilde;

Değerli Ankaralılar,
11 Ekim 2024 ve 12 Ekim 2024 tarihlerinde, Aşağı Eğlence Mahallesi Giresun Caddesi üzerinde, Sazan Sokak ve Küçük Bahçe Sokak arasında çöken kanal nedeniyle Keçiören ASKİ Müdürlüğü tarafından onarım çalışmaları yapılacaktır. Bu nedenle, belirtilen tarihlerde Giresun Caddesi trafiğe kapalı olacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ankaralılar Dikkat! Giresun Caddesi Onarım İçin Kapatılıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.