1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara’da Narkotik Operasyonu: 145 Bin Galara Hap Ele Geçirildi

Ankara’da Narkotik Operasyonu: 145 Bin Galara Hap Ele Geçirildi

featured
service

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Altındağ ilçesinde 3 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirdikleri operasyonlarla uyuşturucu madde ticaretine ağır darbe vurdu. Operasyonlar kapsamında, 145.376 adet Galara 300 mg sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Ayrıca, üç adet cep telefonu ve sim kart, iki adet hassas terazi ve paketleme malzemeleri de bulundu.

Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, vatandaşın sağlığına kasteden zehir tacirlerine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Açıklamada, “Ayrıca konunun devamına yönelik yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan bir araçta 10.384 Galara tablet elde edilmiş, şahısların zula olarak kullandığı bir apartmanda yapılan aramada ise 135.376 Galara hap daha ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 2 şahıs yakalanmış olup; soruşturma devam etmektedir. Vatandaşımızın sağlığına kasteden zehir tacirlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapılacak yoğun çalışmalarla aman verilmeyecek; devletimizin tüm imkânlarıyla takip ve denetimlerimiz hız kesmeden sürdürülecektir.” ifadelerine yer verildi.

Ankara’da Narkotik Operasyonu: 145 Bin Galara Hap Ele Geçirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.