1. Haberler
  2. Spor
  3. Ankara’da Hollanda-Türkiye Maçı Dev Ekran’da

Ankara’da Hollanda-Türkiye Maçı Dev Ekran’da

featured
service

Türkiye A Milli Takımı Euro 2024 karşılaşmasında Avusturya’yı 2-1’lik skorla yenerek çayrek finale yükselmişti. Hollanda-Türkiye karşılaşmasını milyonlar heyecanla bekliyor. Futbolseverler Hollanda-Türkiye Maçı Ne Zaman?, Hollanda-Türkiye Maçı Nasıl İzlenir?, Hollanda-Türkiye Maçı Dev Ekranda Ankara’da Nerede İzlenir? sorularının cevabını arıyor.

Grupları Portekiz’in ardından 2. sırada tamamlayarak ilk 16’ya yükselme başarısını gösteren Türk A Milli Takımı Euro 2024’te çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Hollanda ile eşleşen Türkiye, Hollanda ile bugün TSİ 22:00’da karşı karşıya gelecek.

Bu önemli müsabakada UEFA’nın ‘bozkurt’ işareti yaptığı gerekçesiyle disiplin soruşturması başlattığı Merih Demiral ve cezalı olan İsmail Yüksek ile Orkun Kökçü forma giyemeyecek.

Çeyrek final karşılaşması ise Ankara’da dev ekrandan izlenebilecek.

Ankara’da Hollanda-Türkiye Maçı Nerede İzlenir?

Millilerin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki Hollanda ile oynayacağı maçı, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı, Altınpark, Batıkent Rekreasyon Alanı ve BAKAP’ta Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan dev ekranlardan yayınlayacak.

Ankara’da Hollanda-Türkiye Maçı Dev Ekran’da
Yorum Yap