1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara’da hava bugün nasıl? 23 Ağustos 2024

Ankara’da hava bugün nasıl? 23 Ağustos 2024

featured
service

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Ankara genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Öğle saatlerinden itibaren yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Çankırı ve Ankara’nın kuzey kesimlerinde yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı ve Rüzgar

Ankara genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında ise zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor. Meteorolojik uyarılar çerçevesinde, güncel bir uyarı bulunmamakta.

İlçelerde Hava Durumu

Akyurt Hava Durumu

Akyurt’ta hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden sonra yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 30°C olarak tahmin ediliyor.

Altındağ Hava Durumu

Altındağ’da da parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 33°C.

Ayaş Hava Durumu

Ayaş’ta parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık ise 35°C.

Bala Hava Durumu

Bala’da parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 30°C olarak tahmin ediliyor.

Beypazarı Hava Durumu

Beypazarı’nda parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık ise 34°C.

Çamlıdere Hava Durumu

Çamlıdere’de hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 28°C.

Çankaya Hava Durumu

Çankaya’da da parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 32°C.

Çubuk Hava Durumu

Çubuk’ta parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık ise 32°C.

Elmadağ Hava Durumu

Elmadağ’da parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 31°C olarak tahmin ediliyor.

Etimesgut Hava Durumu

Etimesgut’ta hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 34°C.

Evren Hava Durumu

Evren’de parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık ise 32°C.

Gölbaşı Hava Durumu

Gölbaşı’nda parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 31°C olarak tahmin ediliyor.

Güdül Hava Durumu

Güdül’de parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık ise 32°C.

Haymana Hava Durumu

Haymana’da parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 30°C olarak tahmin ediliyor.

Kalecik Hava Durumu

Kalecik’te hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 36°C.

Kahramankazan Hava Durumu

Kahramankazan’da parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık ise 34°C.

Keçiören Hava Durumu

Keçiören’de de parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 33°C.

Kızılcahamam Hava Durumu

Kızılcahamam’da parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık ise 28°C.

Mamak Hava Durumu

Mamak’ta da parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 33°C.

Nallıhan Hava Durumu

Nallıhan’da parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık ise 35°C.

Polatlı Hava Durumu

Polatlı’da parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 33°C olarak tahmin ediliyor.

Pursaklar Hava Durumu

Pursaklar’da parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık ise 33°C.

Sincan Hava Durumu

Sincan’da parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 33°C olarak tahmin ediliyor.

Şereflikoçhisar Hava Durumu

Şereflikoçhisar’da parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık ise 33°C.

Yenimahalle Hava Durumu

Yenimahalle’de parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 34°C olarak tahmin ediliyor.

Ankara’da hava bugün nasıl? 23 Ağustos 2024
Yorum Yap