1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara’da Hava Bugün Nasıl? 22 Ağustos 2024

Ankara’da Hava Bugün Nasıl? 22 Ağustos 2024

featured
service

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Ankara ve çevresinde günün ilk saatlerinden öğle saatlerine kadar parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Ancak, öğle saatlerinden itibaren başta Ankara’nın güney ve doğu kesimleri olmak üzere bazı ilçelerde çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının ise bölge genelinde 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında ise kuvvetli esmesi (40-60 km/saat) bekleniyor. Güncel meteorolojik uyarı bulunmamakla birlikte, özellikle öğle saatlerinden sonra etkili olabilecek sağanak yağışlar konusunda dikkatli olunması öneriliyor.

Akyurt Hava Durumu

Akyurt ilçesinde hava durumu sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Gün içinde en yüksek sıcaklık 30°C olarak tahmin ediliyor.

Altındağ Hava Durumu

Altındağ’da sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava olacak, öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ile yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İlçede en yüksek sıcaklık 32°C olarak öngörülüyor.

Ayaş Hava Durumu

Ayaş’ta sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İlçede en yüksek sıcaklık 34°C olarak tahmin ediliyor.

Bala Hava Durumu

Bala ilçesinde gün boyu parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Yağış ihtimali düşük olmakla birlikte en yüksek sıcaklık 31°C olarak öngörülüyor.

Beypazarı Hava Durumu

Beypazarı ilçesinde sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava olacak. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İlçede en yüksek sıcaklık 34°C olacak.

Çamlıdere Hava Durumu

Çamlıdere’de sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, öğle saatlerinden itibaren çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İlçede en yüksek sıcaklık 27°C olarak tahmin ediliyor.

Çankaya Hava Durumu

Çankaya ilçesinde sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık 32°C olacak.

Çubuk Hava Durumu

Çubuk’ta sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava olacak. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ile yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 32°C olarak öngörülüyor.

Elmadağ Hava Durumu

Elmadağ ilçesinde gün boyu parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Yağış ihtimali düşük, en yüksek sıcaklık ise 32°C olacak.

Etimesgut Hava Durumu

Etimesgut’ta sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Öğle saatlerinden itibaren ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İlçede en yüksek sıcaklık 33°C olacak.

Evren Hava Durumu

Evren ilçesinde gün boyunca parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 33°C olarak tahmin ediliyor.

Gölbaşı Hava Durumu

Gölbaşı ilçesinde sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava olacak. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 31°C olarak öngörülüyor.

Güdül Hava Durumu

Güdül’de sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. İlçede en yüksek sıcaklık 32°C olacak.

Haymana Hava Durumu

Haymana ilçesinde gün boyu parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Yağış ihtimali düşük, en yüksek sıcaklık ise 31°C olacak.

Kalecik Hava Durumu

Kalecik’te gün boyu parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Yağış ihtimali düşük olup, en yüksek sıcaklık 36°C olarak öngörülüyor.

Kahramankazan Hava Durumu

Kahramankazan ilçesinde sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 33°C olarak tahmin ediliyor.

Keçiören Hava Durumu

Keçiören ilçesinde sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava olacak. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış olacağı öngörülüyor. En yüksek sıcaklık 32°C olacak.

Kızılcahamam Hava Durumu

Kızılcahamam’da sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İlçede en yüksek sıcaklık 28°C olacak.

Mamak Hava Durumu

Mamak ilçesinde sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık 33°C olacak.

Nallıhan Hava Durumu

Nallıhan ilçesinde sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava olacak. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ile yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İlçede en yüksek sıcaklık 33°C olarak öngörülüyor.

Polatlı Hava Durumu

Polatlı’da sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Öğle saatlerinden itibaren ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İlçede en yüksek sıcaklık 34°C olacak.

Pursaklar Hava Durumu

Pursaklar ilçesinde sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava olacak. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ile yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 32°C olarak tahmin ediliyor.

Sincan Hava Durumu

Sincan’da sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Öğle saatlerinden itibaren ise çok bulutlu bir hava ve yerel sağanak ile gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 32°C olacak.

Şereflikoçhisar Hava Durumu

Şereflikoçhisar ilçesinde gün boyu parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık ise 33°C olarak öngörülüyor.

Yenimahalle Hava Durumu

Yenimahalle’de sabah saatlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava olacak. Öğle saatlerinden sonra ise çok bulutlu bir hava ile yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 33°C olarak tahmin ediliyor.

Ankara’da Hava Bugün Nasıl? 22 Ağustos 2024
Yorum Yap