1. Haberler
  2. Kültür - Sanat
  3. Ankara Kültür Yolu Festivali’nde Murat Boz Rüzgarı

Ankara Kültür Yolu Festivali’nde Murat Boz Rüzgarı

service

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin marka değerini artırmak amacıyla bu yıl 16 şehirde düzenlediği Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin on birinci durağı olan Başkent Ankara, Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Murat Boz‘u ağırladı.

Festivalin sekizinci gününde, Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşen konserde Boz, on binlerce hayranıyla buluşarak unutulmaz bir geceye imza attı. Sanatçı, enerjik performansı ve sevilen şarkılarıyla alanı dolduran dinleyicilerine müzik ziyafeti sundu.

Sevilen Şarkılarla Dolu Dolu Performans

Murat Boz’un sahne repertuvarında, hayranlarının büyük beğeniyle dinlediği “Özledim”, “İki Medeni İnsan”, “Üzüleceksin” ve “Adını Bilen Yazsın” gibi hit parçalar yer aldı. Bu şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden başkentliler, Boz’un performansıyla coşkulu anlar yaşadı.

Ankara Kültür Yolu Festivali’nde Murat Boz Rüzgarı 1

“Kim Ne Kadar Özlemiş?” Testi

Boz, konserde “Ben de Özledim” şarkısını kadın ve erkek dinleyicilerine ayrı ayrı söyleterek, adeta bir “özleyenler testi” yaptı. Bu eğlenceli anlar izleyicilerin yüzünde tebessümler bırakırken, sanatçı daha sonra oyun havalarıyla konser alanını dolduran dinleyicilerini coşturmayı başardı.

Ankara Kültür Yolu Festivali’nde Murat Boz Rüzgarı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.