1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara Kültür Yolu Festivali’nde Gazapizm Rüzgarı

Ankara Kültür Yolu Festivali’nde Gazapizm Rüzgarı

service

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin marka değerine katkı sunmak amacıyla bu yıl 16 şehirde düzenlediği Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin on birinci durağı Başkent Ankara oldu. Festivalin yedinci gününde rap müziğin sevilen ismi Gazapizm sahne aldı.

Gazapizm, Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında Başkent Millet Bahçesi’nde on binlerce Ankaralıya unutulmaz bir gece yaşattı. Rap müziğin güçlü sesi, sevilen şarkılarıyla sahne aldı ve adeta müzik ziyafeti sundu.

Ankara Kültür Yolu Festivali’nde Gazapizm Rüzgarı 1

Sanatçı, “Süzülerek, Heyecanı Yok, Unutulacak Dünler, Pusula, Perişan” gibi en popüler şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan söyledi. Gazapizm’in enerjisi ve performansı, konser alanını dolduran kalabalığı coşturdu.

Konserin sonunda dinleyicilerden gelen yoğun tezahüratları yanıtsız bırakmayan Gazapizm, sevilen şarkılarını bir kez daha seslendirdi. Festival katılımcıları bu unutulmaz geceyi müzikle dolu bir keyif anısına çevirdi.

Ankara Kültür Yolu Festivali’nde Gazapizm Rüzgarı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.