1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara Kent Konseyi Temaslarını Sürdürüyor

Ankara Kent Konseyi Temaslarını Sürdürüyor

featured
service

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet, Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nu makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde, AKK’nin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verildi ve ilçelerle iş birliği mesajları iletildi. Yılmaz, seçimlerdeki başarılarından dolayı belediye başkanlarını tebrik ederek, ortak akıl ilkesi gereği iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Ankara Kent Konseyi (AKK), ortak akıl ilkesi doğrultusunda ilçe belediye başkanları ile iş birliği yapmaya devam ediyor. AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve heyeti, son olarak Çamlıdere, Kızılcahamam ve Kahramankazan belediye başkanlarını ziyaret etti.

Ankara Kent Konseyi Temaslarını Sürdürüyor 1

Ankara Kent Konseyi İlçelerle İş Birliğine Hazır

Ziyaretler sırasında AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ilçe belediye başkanlarına AKK Yürütme Kurulu üyelerini ve Çalışma Grubu sözcülerini tanıttı. AKK’nin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi veren Yılmaz, seçimlerdeki başarılarından dolayı belediye başkanlarını tebrik ederek, ortak akıl ilkesi gereği iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ise sosyal medya hesapları üzerinden AKK’ye teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Yeni dönemde ortak akıl ilkesi ve katılımcı yönetim anlayışı içerisinde en büyük paydaşlarımızdan biri olacağına inandığım Ankara Kent Konseyi ile yerel iş birlikteliklerini artırarak, hep birlikte, el ele, omuz omuza Çamlıdere’mizi ve Başkentimizi ileriye taşımak için gayret göstereceğiz.”

Ankara Kent Konseyi Temaslarını Sürdürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.