1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara İtfaiyesinden İtfaiye Haftası ve Yaşlılar Günü’ne Özel Program

Ankara İtfaiyesinden İtfaiye Haftası ve Yaşlılar Günü’ne Özel Program

featured
service

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası ve 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla, Ankara İtfaiyesi Merkez İstasyonu’nda özel bir etkinlik düzenlendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilen programda, Batıkent ve Sincan Emekli Lokali üyeleri yangın tatbikatına ve arama kurtarma eğitimine katılarak hem teorik hem de pratik bilgiler edindi.

Tatbikat Büyük İlgi Gördü

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Batıkent ve Sincan Emekli Lokali üyeleri, yaşam kalitelerini artırmak ve sosyal açıdan desteklenmek amacıyla katıldıkları programda, yangına müdahale yöntemleri ve arama kurtarma operasyonları hakkında detaylı bilgi aldılar. Ankara İtfaiyesi Merkez İstasyonu Konferans Salonu’nda verilen teorik eğitimin ardından, emekli lokal üyeleri yangın söndürme tatbikatını ve araçtan kurtarma operasyonunu uygulamalı olarak izledi.

İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, İtfaiye Haftası kapsamında emeklileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Küçük bilgiler ve küçük hareketlerle sevdiklerimizi kurtarma ihtimalimiz var. Bu konuda bilgilendirmeler yapılacak. Güzel bir program gerçekleştireceğiz” dedi.

Ankara İtfaiyesinden İtfaiye Haftası ve Yaşlılar Günü’ne Özel Program 1

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz ise yaptığı konuşmada, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak emekli lokallerle aktif projeler yürüttüklerini belirtti. Yanmaz, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Emekli Lokallerimizle aktif çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kurum ziyaretlerimize de ilk olarak Ankara İtfaiyesi’nden başladık. İtfaiye Haftalarını kutluyorum. Sağlıklı, kazasız, belasız bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ankara İtfaiyesinden İtfaiye Haftası ve Yaşlılar Günü’ne Özel Program
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.