1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankara-Elmadağ tren seferleri iptal ediliyor

Ankara-Elmadağ tren seferleri iptal ediliyor

featured
service

Ankara-Elmadağ tren seferleri Mart 2024 tarihinde başlamıştı ancak ‘yeterli yolcu olmadığı” gerekçesiyle kaldırılıyor. Bu karara tepki gösteren Ankara Milletvekili Semra Dinçer, “Her fırsatta milli irade diyen AKP, yandaş firmalara yaptırdığı köprülere, yollara milyararca lira aktarırken, yeterli yolcu yok gerekçesiyle Ankara halkına ceza kesmeye çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

11 Mart seçimlerinden önce başlatılan Ankara-Elmadağ tren seferlerinin iptal edilecek olmasına CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer Tepki gösterdi.

Seçim kazanmak için, seçimden beş gün önce tren seferleri başlat ama seçimi kazanamayınca iptal et.” diyen Dinçer, şu ifadeleri kullandı; “Her fırsatta milli irade diyen AKP, yandaş firmalara yaptırdığı köprülere, yollara milyararca lira aktarırken, yeterli yolcu yok gerekçesiyle Ankara halkına ceza kesmeye çalışıyor. Vatandaşların ulaşımını sağlamak kamusal bir görevdir.

Siyasi rüşvet olarak kullanmaya çalıştığınız her şey halkın vergileri ile yapılan hizmetlerdir.Bu karardan derhal dönülmeli ve Ankara-Elmadağ tren seferleri devam etmelidir.”

Ankara-Elmadağ tren seferleri iptal ediliyor
Yorum Yap