1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara Büyükşehirden Lise Öğrencileri İçin Yaz Kampı

Ankara Büyükşehirden Lise Öğrencileri İçin Yaz Kampı

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği prensibiyle öğrenci dostu çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, 10-11-12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için lise müfredatına destekleyici ve YKS sınavına hazırlık niteliğinde bir yaz kampı düzenleyecek.

8 Temmuz’da başlayacak olan ücretsiz yaz kampı, genel tekrar dersleri ve birebir Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmetleriyle öğrencilerin gelişimine katkıda bulunacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle Başkentli öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, 10-11-12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için lise müfredatına destekleyici eğitimler ve YKS sınavına hazırlık niteliğinde bir yaz kampı organize ediyor.

EĞİTİMLER 5 HAFTA SÜRECEK

Kamp, genel tekrar dersleri ve birebir Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmetleriyle hafta içi her gün 10.00-13.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitimler toplamda 5 hafta sürecek ve tüm üyeler için ücretsiz olacak.

Başvurular 2-5 Temmuz 2024 tarihleri arasında saat 9.00-17.00 arasında yapılabilecek ve dersler 8 Temmuz 2024’te başlayacak. Yaz kampı hakkında detaylı bilgi almak isteyen aileler, Sanatoryum Caddesi No: 273 adresindeki Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’ne giderek veya 0312 380 10 47-48 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

Yaz Kampında Verilecek Dersler

  • Matematik, Türkçe, Coğrafya, Edebiyat, Kimya, Rehberlik
  • Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti (Birebir Öğrenci Görüşmeleri, Bölüm ve Alan Seçimleri, Meslek Seçimi)
Ankara Büyükşehirden Lise Öğrencileri İçin Yaz Kampı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.