1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Gençlere Espor Akademisi Fırsatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Gençlere Espor Akademisi Fırsatı

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Espor’a ilgi duyan gençler için yeni bir adım atıyor. Belediye, Çubuk, Beypazarı, Elvankent, Mamak ve Çankaya Birlik’teki Espor Merkezlerinde hayata geçireceği “Espor Akademisi” ile gençlere Espor dünyasını kapsamlı bir şekilde öğretecek bir eğitim programı sunuyor. Akademi, alanında uzman eğitmen kadrosuyla Espor’a dair geniş bir perspektif kazandırmayı hedefliyor.

Mansur Yavaş’tan Gençlere Espor Daveti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Espor’a ilgi duyan gençleri Espor Akademisi’ne başvurmaya davet etti. Başkan Yavaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Başkentimizin gençlerine her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Espor’a ilgi duyan tüm gençlerimizi, profesyonel eğitim alabilecekleri Espor Akademisi’ne davet ediyoruz. Başvurular 25 Eylül’de başlıyor.”

Espor Dünyasına Giriş İçin Büyük Bir Fırsat

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Espor Akademisi, gençlere Espor dünyasının kapılarını açacak. 12 Ekim 2024 tarihinde başlayacak olan eğitimler, 3 ay sürecek ve toplamda 22 saatlik bir program ile gerçekleştirilecek. Bu eğitimlerin 12 saati yüz yüze, 10 saati ise uzaktan eğitim şeklinde düzenlenecek. Akademide Espor’un gelişimi, branşları, yayıncılık, sponsorluk gibi pek çok önemli konu masaya yatırılacak.

Uzman Eğitmenlerle Profesyonel Eğitim

Espor Akademisi, sadece oyun dünyasını değil, aynı zamanda sağlıklı bir yaşamı da teşvik ediyor. Espor antrenörleri, avukatlar, diyetisyenler, psikologlar ve fizyoterapistler tarafından verilecek eğitimlerde gençler, Espor kavramından beslenmeye, zihinsel ve fiziksel sağlığa kadar geniş bir yelpazede bilgi sahibi olacaklar.

Başvurular Başladı

Espor Akademisi’ne başvurular, https://espor.ankara.bel.tr/akademi-basvuru adresi üzerinden 25 Eylül 2024 itibarıyla alınmaya başlanacak. Eğitimler ise 12 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 3 ay boyunca devam edecek. Toplamda 22 saat sürecek olan eğitimlerin 12 saati yüz yüze, 10 saati ise uzaktan eğitim olarak gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Gençlere Espor Akademisi Fırsatı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.