1. Haberler
  2. Spor
  3. Ancelotti’den Arda Güler Yorumu: Daha önemli bir rol oynuyor

Ancelotti’den Arda Güler Yorumu: Daha önemli bir rol oynuyor

featured
service

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Villarreal ile oynanacak LaLiga dokuzuncu hafta maçı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Santiago Bernabéu’da oynanacak karşılaşma öncesinde konuşan Ancelotti, Arda Güler için, “O, rekabet halinde ve ilk 11’de yer bulmak kolay değil. İki kez ilk 11’de başladı ve geçen yıla göre daha önemli bir rol oynuyor” yorumunda bulundu.

Ancelotti, Villarreal’in oldukça formda bir takım olduğunu belirterek, “Villarreal çok iyi durumda ve sahada iyi konumlanıyorlar. En iyi seviyelerinde oynuyorlar. Zorlu bir maç olacak, ancak bu, en iyi seviyemize dönme ve taraftarlarımızın önünde yeniden iyi futbol oynama fırsatı” dedi. Savunmada ve hücumda daha fazla yoğunluğa ihtiyaç duyduklarını vurgulayan İtalyan teknik adam, “Savunma yoğunluğumuza ve top dolaşımına bakmamız gerekiyor. Son mağlubiyet bizim için iyi bir fırsat olabilir, eğer doğru tepkiyi verirsek” diye konuştu.

“Son mağlubiyet bize iyi geldi”

Takımın son mağlubiyetinin ardından verilen tepkiye de değinen Ancelotti, bu durumun takıma olumlu yansıdığını belirterek, “Son mağlubiyet bize iyi geldi. Eğer aynı şekilde devam edersek, 40 maçta bir yenilgiden bahsediyor olacağız. Ligde uzun süredir yenilmedik ve bu seriyi sürdürmeliyiz. Kaybettiğimizde en çok biz etkileniyoruz, ancak çözümleri bulacağımızdan eminim.” şeklinde konuştu.

Mbappé’nin sorunu büyük ölçüde çözüldü

Mbappé’nin Fransa milli takımına çağrılmamasıyla ilgili de konuşan Ancelotti, “Mbappé’nin bir sorunu vardı ve bu sorun büyük ölçüde çözüldü, ancak henüz tamamen iyileşmiş değil. Deschamps onu kadroya çağırmamaya karar verdi. Mbappé milli takım teknik direktörü ile konuştu ve kulübün tıbbi ekibi Fransa’nın tıbbi ekibiyle konuştu” ifadelerini kullandı.

Ancelotti’den Arda Güler Yorumu: Daha önemli bir rol oynuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.