1. Haberler
  2. Spor
  3. Amrabat, Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu

Amrabat, Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu

service

Trendyol Süper Ligin 5. haftasında oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçeli futbolcular karşılaşmayı değerlendirdi. Yayıncı kuruluşa açıklama yapan Fenerbahçe’nin yeni transferi Sofyan Amrabat, 21 Eylül’de oynanacak olan Galatarasay derbisi hakkında konuştu. Amrabat, “Bu derbiyle alakalı çok şey duydum. Enerjisi, konsantrasyonu yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Elbette bizlerin amacı ve isteği sahada güzel bir oyun ortaya koyarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bu maç için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.”

Amrabat, Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu 1

“Bir an önce toparlanmamız gerekiyor”

2-0’lık galibiyetin ardından maçı değerlendiren Çağlar Söyüncü, “Bugün istediğimiz puanı aldık ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımızı düşünüyorum. Biz Fenerbahçeyiz, daha iyi olmalıyız ve basit hatalar yapmamalıyız özellikle biz defans oyuncuları. Golü atıp skorun 3-0 olmasını çok isterdim, olmayınca da çok fazla üzüldüm. Dediğim gibi, iyi bir skor aldık ama iyi bir futbol oynamadık bir an önce toparlanmamız gerekiyor.” dedi.

Amrabat, Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu 2

“Kendimi fit hissediyorum”

Yeni transfer Amrabat, Kasımpaşa maçında ilk maçına çıktı. Zor bir takıma karşı oynadıklarını söyleyen Amrabat, “Taraftarlarımız ısınmadan maç sonuna kadar gerçekten hiçbir şekilde susmadılar. Adeta kendi evimizde oynuyormuş gibiydik bugün Galibiyetten dolayı elbette mutluyuz. Umarım taraftarlarımızı mutlu etmeye devam ederiz. Fiziksel anlamda fit olduğumu söyleyebilirim. Takıma yeni geldim ve buraya adapte olabilmek için bir süre gerekecek bu da gayet normal. Fiorentina ve milli takımda da maçlar oynamıştım zaten. Dolayısıyla kendimi fit hissediyorum.” diye konuştu.

Amrabat, Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu 3

Allan Saint-Maximin ise, “Şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız rakibe odaklanabiliriz. Zor bir takımla karşılaşacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bugün de derbi öncesi ilk golümü atmış olmam benim için çok güzeldi. Daha önce asist yapmıştım, şimdi gol attım ama en önemlisi takımın galibiyet alması.” dedi.

Amrabat, Galatasaray Derbisi Hakkında Konuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.