1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Ampute Milli Futbol Takımı’ndan Başkan Yaşar’a Ziyaret

Ampute Milli Futbol Takımı’ndan Başkan Yaşar’a Ziyaret

featured
service

Avrupa Şampiyonası’nın finalinde İspanya’yı 3-0 yenerek üst üste üçüncü kez şampiyon olan Ampute Milli Futbol Takımı, şampiyonluk kupalarıyla birlikte Başkan Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak ve futbolcuların bulunduğu görüşmede, şampiyon oyuncuları Başkan Yaşar’ın yanı sıra Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcıları Erhan Aras ve Yaşar Neslihanoğlu da tebrik etti.

“Sizin Başarınız Türkiye’nin Başarısıdır”

Şampiyon futbolcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Yaşar, Ampute sporuna önemli katkıda bulunduklarını belirterek, “Belediye olarak Ampute sporuna her zaman destek olduk. Türkiye’de sınırlı sayıda olan ampute tesislerinden birini biz yaptık. Uluslararası standartlardaki Ampute Futbol Tesisimizi de ilk şampiyonluğunuzda sizlerin hizmetine sunduk. Orada antrenman yaptınız. Ampute tesisimizle, engelli kreşimizle ve engelliler birimimizle Engellilere gücümüz yettiğince sahip çıkmaya çalışıyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunun bilincinde hareket etmek gerekiyor. Bugün de ziyaretinizden dolayı çok mutlu ettiniz. Sizin başarınız Türkiye’nin başarısı, sizin başarınız Yenimahalle’nin, Ankara’nın başarısıdır. Hepinizi yürekten kutluyorum, göğsümüzü kabarttınız” dedi.

Millilerden Forma Jesti

Başkan Yaşar’ın ilk günden beri kendilerini desteklediğinin altını çizen milli takım sporcuları, “Sizin sunduğunuz imkanlar bu yolda ilerlememizi sağladı. Bizlerin hizmetine açtığınız ampute sahasında antrenman yaptık, maçlar gerçekleştirdik. Bizleri destekleyen ender kurumlardan birisiniz. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda Ampute Futbol Milli Takım futbolcuları, isimlerinin yer aldığı formayı imzalayarak Başkan Yaşar’a hediye etti.

Ampute Milli Futbol Takımı’ndan Başkan Yaşar’a Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.