1. Haberler
  2. Yerel
  3. Alaşehir’in Kurtuluş Gününde Ceylan Ertem Konseri

Alaşehir’in Kurtuluş Gününde Ceylan Ertem Konseri

featured
service

Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle kutlandı. Bu özel gecede sahne alan ünlü sanatçı Ceylan Ertem, Alaşehirlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kurtuluş Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen konserde, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ceylan Ertem’in sahne performansı, kurtuluş coşkusunu doruğa taşıdı. Ünlü sanatçının seslendirdiği sevilen şarkılar, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Alaşehir'in Kurtuluş Gününde Ceylan Ertem Konseri 1

Başkan Öküzcüoğlu’ndan Teşekkür Mesajı

Konserin ardından sahneye çıkan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Hep beraberiz. Kadın-erkek eğleniyoruz, eğleneceğiz. Anlamlı bir gün. Çünkü 5 Eylül, Alaşehir’in kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü. Bu akşamın mimarı Mimar Ferdi Zeyrek. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Alaşehir'in Kurtuluş Gününde Ceylan Ertem Konseri 2

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar ise, “Gazi Mustafa Kemal’in 30 Ağustos’ta başladığı kutlu yürüyüşün 102’nci yıl dönümünü yaşıyoruz. Alaşehir’imizin kurtuluşunu kutluyoruz. İyi ki varsınız. Hepimiz cumhuriyete sahip çıkacağımızı bir kez daha yüksek sesle haykırarak tüm dünyaya duyuracağız. Üzüm Festivali kapsamında yapılan etkinliklerde derece almış olan üretici arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum” dedi.

Alaşehir’in Kurtuluş Gününde Ceylan Ertem Konseri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.