1. Haberler
  2. Altındağ
  3. Akyurt’un Hemen Yanı Başında! Peçenek Mesire Alanı

Akyurt’un Hemen Yanı Başında! Peçenek Mesire Alanı

featured
service

Altındağ ilçesinin en gözde piknik ve mesire alanlarından biri olan Peçenek Mesire Alanı, doğaseverlere şehir hayatının stresinden uzaklaşarak keyifli zaman geçirme fırsatı sunuyor. Tertemiz havası, geniş alanları ve modern olanaklarıyla Peçenek Mesire Alanı, özellikle bahar ve yaz aylarında yoğun ilgi görüyor.

Akyurt'un Hemen Yanı Başında! Peçenek Mesire Alanı 1

Peçenek Mesire Alanı’na Nasıl Gidilir?

Peçenek Mesire Alanı, Altındağ’ın merkezine (Siteler) araçla sadece 20 dakika mesafede yer alıyor. Mesire alanı, doğayla iç içe zaman geçirmek isteyenler için oldukça ulaşılabilir bir konumda bulunuyor. Ayrıca, mesire alanına çeşitli ulaşım seçenekleri mevcut.

Özel Araç ile Ulaşım:

  • Altındağ İlçe Merkezi: Altındağ’ın merkezinden Peçenek köyüne özel araçla 20 dakikada ulaşmak mümkün.
  • Karapürçek Mahallesi: Altındağ’ın Karapürçek Mahallesi’nden ise sadece 5-7 dakikada mesire alanına ulaşılabiliyor.
  • Akyurt İlçe Merkezi: Akyurt ilçe merkezine yaklaşık 22 km. uzaklıkta bulunan Peçenek Mesire Alanı’na özel araçla yaklaşık 20 dakikada gidilebiliyor.

Toplu Taşıma ile Ulaşım:

  • Araba imkanı olmayanlar için EGO’nun 313 numaralı Orhan Gazi-Peçenek-Tatlar otobüsü ve 315 numaralı Kavaklı-Aydıncık-Peçenek-Tatlar-Gicik otobüsü hizmet veriyor.
Akyurt'un Hemen Yanı Başında! Peçenek Mesire Alanı 2

Peçenek Mesire Alanı’nda Neler Var?

Doğal Güzellikler: Peçenek Mesire Alanı, geniş yeşil alanları, ağaçları ve temiz havasıyla ziyaretçilerine doğayla iç içe bir ortam sunuyor. Piknik yapmak, doğa yürüyüşleri yapmak ve huzurlu zaman geçirmek için ideal bir mekan.

Modern Olanaklar: Alan içerisinde konforlu 4 adet tuvalet ve 1 mescit yer alıyor. Ayrıca, alanın dört ayrı noktasına kurulan güvenlik noktaları sayesinde ziyaretçilerin güvenliği sağlanıyor. 300 araç kapasiteli otopark ise ziyaretçilerin otopark sorunu yaşamadan rahatça araçlarını park etmelerine imkan tanıyor.

Peçenek Mesire Alanı Konum:

Akyurt’un Hemen Yanı Başında! Peçenek Mesire Alanı
Yorum Yap