1. Haberler
  2. Akyurt
  3. Akyurt’ta Yeni Mezarlık Alanında Çalışmalar Başlıyor

Akyurt’ta Yeni Mezarlık Alanında Çalışmalar Başlıyor

featured
service

Ak­yurt İlçesi’nde me­zar­lık ve defin hiz­met­le­ri­nin An­ka­ra Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si’nden Ak­yurt Be­le­di­ye­si’ne dev­re­dil­me­si­nin ar­dın­dan, yeni me­zar­lık ala­nı­nın kul­la­nı­ma su­nul­ma­sı için ça­lış­ma­lar baş­la­dı.

Ak­yurt İlçesi’nin hızla artan nü­fu­su ne­de­niy­le, mev­cut me­zar­lı­ğın kısa sü­re­de ye­ter­siz ka­la­ca­ğı ön­gö­rü­lü­yor. Bu durum üze­ri­ne, An­ka­ra Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si Ye­şil­te­pe Ma­hal­le­si’nde yeni bir me­zar­lık alanı oluş­tur­mak için ça­lış­ma­lar baş­lat­mış­tı. Me­zar­lık ve defin hiz­met­le­ri­nin Ak­yurt Be­le­di­ye­si’ne dev­re­dil­me­siy­le bir­lik­te yeni me­zar­lık ala­nı­nın açıl­ma­sı için alt­ya­pı, pey­zaj ve çevre dü­zen­le­me­si gibi ça­lış­ma­lar hız­lan­dı­rıl­dı.

Ak­yurt Be­le­di­ye­si ek­sik­le­ri gi­de­re­rek Ye­şil­te­pe Ma­hal­le­si’ndeki me­zar­lık ala­nı­nı yak­la­şık 2 ay içe­ri­sin­de aç­ma­yı plan­lı­yor. Be­lir­le­nen ek­sik­lik­le­rin gi­de­ril­me­si­nin ar­dın­dan yeni me­zar­lık alanı kul­la­nı­ma açı­la­cak.

Akyurt’ta Yeni Mezarlık Alanında Çalışmalar Başlıyor
Yorum Yap