1. Haberler
  2. Akyurt
  3. Akyurt’ta Sanayi ve Depolama Alanı “Akaryakıt İstasyonu” Oldu

Akyurt’ta Sanayi ve Depolama Alanı “Akaryakıt İstasyonu” Oldu

featured
service

Akyurt Belediye Meclisi’nin Ekim 2023’te, Büğdüz Mahallesi’ndeki Sanayi ve Depolama Alanı olarak planlanan arsanın ‘Akaryakıt ve servis istasyonu’ olarak değiştirilmesine yönelik almış olduğu karar, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde de kabul edildi.

“1 kilometre mesafede akaryakıt istasyonu yok”

Mülkiyeti Akyurt Belediyesi’ne ait olan, Büğdüz Mahallesi 2037 ada 2 parseldeki 3 bin 917 metrekarelik arsadaki plan değişikliği Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi. Plan teklifi ve açıklama raporunda, plan değişikliğine ilişkin olarak, Çankırı Karayolu üzerinde bölgenin “Akaryakıt ve servis istasyonu ihtiyacının karşılanması gerekçe gösterilirken, mevcutta onaylı imar planında 1 kilometre mesafede akaryakıt ve servis istasyonu bulunmadığı belirtlidi.

Akyurt Belediye Meclisi’nde Ekim 2023 tarihinde görüşülerek karara bağlanan plan değişikliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na sunuldu. İmar Planı değişikliği teklifi Ankara Büyüşehir Belediye Meclisi’nde de kabul edildi.

Plan değişikliği kararı 27 Eylül 2024 tarihine kadar askıda kalacak.

Akyurt'ta Sanayi ve Depolama Alanı "Akaryakıt İstasyonu" Oldu 1
Akyurt’ta Sanayi ve Depolama Alanı “Akaryakıt İstasyonu” Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.