1. Haberler
  2. Akyurt
  3. Akyurtlular Derneği’nden Eskişehir ve Sivrihisar Turu

Akyurtlular Derneği’nden Eskişehir ve Sivrihisar Turu

featured
service

Akyurtlular Derneği, gezi ve tur organizasyonları düzenlemeye devam ediyor. Dernek, 3 Ağustos 2024 Cumartesi günü, Eskişehir ve Sivrihisar’a yönelik günübirlik bir tur düzenleyecek. Bu kültürel gezide katılımcılar, tarihi ve turistik yerleri ziyaret etme fırsatı bulacak.

Akyurtlular Derneği’nden Eskişehir ve Sivrihisar Turu 1

Tur, Sivrihisar’da başlayacak. Katılımcılar burada Gönül Dağı’nı, tarihi Surp Yerrortutyun Kilisesi’ni, Kilim Müzesi’ni, Nasreddin Hoca Evi’ni ve Ulu Camii’ni ziyaret edecekler. Turun ikinci durağı ise Eskişehir olacak. Burada Odun Pazarı, Odun Pazarı Evleri, Kurşunlu Camii ve Külliyesi, Atlıhan El Sanatları Çarşısı gezilecek. 1300 TL ücretle düzenlenecek olan turda fiayata müze giriş ücretleri dahil değil, ancak görmek isteyenler için Eskişehir’de bulunan müzelerde ziyaret kapsamında olacak.

Turun en keyifli aktivitelerinden biri de Porsuk Çayı’nda yapılacak tekne turu olacak. Teknek turu ise gezi kapsamında ücretsiz olarak sunulacak.

1.300 TL’lik tur ücretine özel tur araçları ile ulaşım, araçta kahvaltı (2 adet poğaça, meyve suyu ve çay) ve öğle yemeği (çorba, balaban köfte, çi börek, içecek, su ve çay) dahil olacak.

Akyurtlular Derneği’nden Eskişehir ve Sivrihisar Turu
Yorum Yap