1. Haberler
  2. Akyurt
  3. Akyurt ve Kahramanmaraş’ta Eşit Fırsatlar Projesi Başlıyor

Akyurt ve Kahramanmaraş’ta Eşit Fırsatlar Projesi Başlıyor

Akyurt Belediyesi, Hempa Çocuk Derneği ile iş birliği yaparak “Eşit Fırsatlar Şehri: Çocuk ve Gençlik Katılımı” projesini hayata geçiriyor. Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından desteklenen proje kapsamında, Akyurt ve Kahramanmaraş'ta toplam 400 çocuğa kırtasiye yardımı yapılacak, şehir gezileri düzenlenecek ve çocuklar kendi şehir hayallerini belediye yöneticilerine sunma fırsatı bulacak.

featured
service

Akyurt Belediye Meclisi toplantısında, Hempa Çocuk Derneği ile ortaklaşa yürütülecek “Eşit Fırsatlar Şehri: Çocuk ve Gençlik Katılımı” projesi oy birliği ile kabul edildi. Proje ile Akyurt’ta ve Kahramanmaraş’ta 400 çocuğa kırtasiye yardımı yapılacak ve şehir gezileri organize edilecek.

Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından sağlanan hibe ile gerçekleştirilecek olan proje kapsamında 400 çocuğa kırtasiye seti desteği sağlanacak, atölye ve eğitim çalışmaları gerçekleştirilecek ve şehir gezisi düzenlenecek. Çocuklar projede öğrendikleriyle kendi hayallerince şekillendirecekleri maketler hazırlayarak belediye meclis üyeleri ve yöneticilerine kendi fikirlerini sunacak.

Akyurt Belediye Meclisi toplantısında alınan karar ile Eylül-Haziran döneminde okullarda yürütülecek olan projede Ortak Hizmet Projesi Protokolü imzalanması için belediye başkanı Hilal Ayık’a yetki verildi. Karar, oy birliği ile kabul edildi.

Akyurt ve Kahramanmaraş'ta Eşit Fırsatlar Projesi Başlıyor 1
Akyurt ve Kahramanmaraş’ta Eşit Fırsatlar Projesi Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.