1. Haberler
  2. Akyurt
  3. Akyurt Belediyesi’nden Görkemli Sünnet Şöleni

Akyurt Belediyesi’nden Görkemli Sünnet Şöleni

featured
service

Akyurt Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel sünnet şöleni, bu yıl da coşkuyla gerçekleştirildi. Geleneksel Sünnet Şölenine Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, idari amirler, çocuklar ve ailelerinden oluşan yaklaşık bin kişilik davetli topluluğu katıldı.

Akyurt Kültür Merkezi düğün salonunda yapılan şölende 6-12 yaş arası 90 çocuk ve aileleri, oyunlar, illüzyon gösterileri, bubble show ve müzik eşliğinde unutulmaz bir gün geçirdi. Etkinlikte çocuklara sünnet hediyesi olarak Başkan Hilal Ayık ve Kaymakam Mehmet Tunç tarafından skuter hediye edildi.

Akyurt Belediyesi’nden Görkemli Sünnet Şöleni 1

“Rabbim damatlıklarını görmeyi nasip eylesin”

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, yaptığı konuşmada sünnet edilen çocukların sağlık kontrollerinin Akyurt Devlet Hastanesi ile yapılan işbirliğiyle özenle gerçekleştirildiğini belirterek, “Çocuklarımızın sünnetlerini büyük bir titizlikle gerçekleştiren Akyurt Devlet Hastanemize, Başhekimimize ve kıymetli hekimlerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu programın düzenlenmesinde emeği geçen belediyemizin değerli çalışma arkadaşlarına ve tüm ailelerimize de teşekkür ediyorum. Rabbim evlatlarımızın askerliklerini, damatlıklarını görmeyi nasip eylesin. Hepsine hayırlı ömürler diliyorum. Çocuklarımız için çok güzel gösterilerimiz, hediyelerimiz, eğlencemiz, şarkılarımız türkülerimiz var.” dedi.

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç ise konuşmasında, “Bu büyük bir organizasyon. Belediyemizin bu güzel organizasyonu sosyal sorumluluk çerçevesinde geleneksel hale getirmesi kıvanç verici. İnşallah her sene burada büyük bir coşkuyla daha da güzelleşir” ifadelerini kullandı.

Akyurt Belediyesi’nden Görkemli Sünnet Şöleni
Yorum Yap