1. Haberler
  2. ANKARA
  3. ABB’den Gençlere Yeni Bir Gençlik Merkezi Daha

ABB’den Gençlere Yeni Bir Gençlik Merkezi Daha

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, “Teknolojik ve modern bir dönüşüme imza atıyoruz” diyerek hizmete açtığı Genç Akademi Kafe Sıhhiye’nin ardından, Beytepe Mahallesi’nde atıl durumda olan bir yapı, kapsamlı tadilat çalışmalarının ardından “Genç Akademi Çayyolu” ismiyle gençlerin hizmetine sunuluyor.

Başkentli gençler için sosyalleşme, kültür ve sanat imkânları sağlayacak yeni merkez, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik hizmetlerine bir yenisini ekliyor.

Gençler İçin Modern Sosyalleşme Alanları

Genç Akademi Çayyolu’nda, 2 adet 15 kişilik home office, 3 adet 4 kişilik butik ve grup çalışma odaları ile geniş bir etkinlik amfisi yer alıyor. Amfi, sergi, atölye, brifing ve dinleti gibi etkinliklere ev sahipliği yapabilecek şekilde tasarlandı. Ayrıca, bahçe konseptiyle tasarlanan merkezde gençler yeşil alanlarda çay ve kahve içip rahatça vakit geçirebilecek. Açık hava sinema alanı da gençlerin sosyal yaşamlarını zenginleştirmek için sunulan imkanlar arasında yer alıyor.

İlk Program Yoga Atölyesi Olacak

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Proje Koordinatörü Dr. Sevda Keskin Akman, Genç Akademi Çayyolu’nun açılışıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Aile Yaşam Merkezi Şube Müdürlüğü olarak, 350 metrekare kapalı alan ve geniş bir bahçeye sahip olan alanımızı faaliyete geçiriyoruz. 3 adet 4 kişilik butik çalışma odası, 2 adet 15 kişilik ofis çalışma odası ve açık bahçe konsepti ile gençlere kültür, sanat ve eğitim alanlarında hizmet vereceğiz. İlk etkinliğimiz 8 Ekim’de yoga atölyesi olacak ve tüm yaş gruplarına açık, ücretsiz bir şekilde hizmet verecek. Tüm vatandaşlarımızı merkezimize bekliyoruz.”

Gençler İçin Tasarlanan Modern Bir Yapı

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Ekin Ceren Akbaş, yapının gençler için modern ve uygun hale getirildiğini belirtti: “Atıl durumda olan bu yapıyı tadilattan geçirerek gençler için uygun hale getirdik. Çalışma alanları, etkinlik amfisi ve münazara alanı ile donatılan merkezde ayrıca öğrenci toplulukları için toplantı salonları ve geniş bir etkinlik alanı mevcut. Genç Akademi Çayyolu’nu Ankaralı gençlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Kayıtlar Başladı

350 metrekarelik kapalı alan ve geniş bir bahçeye sahip olan Genç Akademi Çayyolu, 8 Ekim 2024 tarihinde yoga atölyesiyle kapılarını açacak. Etkinlik, hafta içi Salı ve Cuma günleri saat 14.30’da Beytepe Mahallesi Hacı Bektaşi Veli Caddesi, 5452 sokak, No: 1 adresinde gerçekleştirilecek. Kursa katılmak isteyenler, yüz yüze başvuru yaparak kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

ABB’den Gençlere Yeni Bir Gençlik Merkezi Daha
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.