1. Haberler
  2. Spor
  3. A Millî Takım Karadağ Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

A Millî Takım Karadağ Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

featured
service

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta yarın Karadağ ile karşılaşacak olan A Millî Takımımız, İstanbul’daki son antrenmanını bugün gerçekleştirdi. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki idman, ısınma hareketleriyle başladı ve ardından pas ile rondo çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise Karadağ karşılaşmasının taktik çalışmaları üzerinde duruldu. Aday kadroda bulunan tüm futbolcuların eksiksiz olarak yer aldığı antrenmanda, takımın moralli ve hazır olduğu gözlemlendi.

Sabah gerçekleştirilen antrenmanı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ceyhun Kazancı ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz da takip etti.

A Millî Takım Samsun’a Hareket Ediyor

Millî Takım, Karadağ maçı için bugün saat 16.00’da İstanbul Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Samsun’a gidecek. Takım, Samsun Çarşamba Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra doğrudan Yeni 19 Mayıs Stadyumu’na geçerek kısa bir yürüyüş gerçekleştirecek.

Ayrıca, maç öncesinde A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve millî futbolcumuz Arda Güler, stadyumda saat 18.00’de düzenlenecek basın toplantısında basın mensuplarının karşısına çıkacak.

A Millî Takım Karadağ Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.