1. Haberler
  2. Yaşam
  3. 93. İzmir Enternasyonal Fuarı Konserleri

93. İzmir Enternasyonal Fuarı Konserleri

featured
service

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bu yıl 93’üncü kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 30 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, teknoloji temasıyla “Zamanın Ötesine Geçiyoruz” sloganı altında ziyaretçilerini ağırlayacak. İzmir Fuar’ında Teoman, Volkan Konak, Hande Yener, Semincek, Motive, Mahsun Kırmızıgül, Hayko Cepkin, Derya Bedavacı, Sakiler, Haluk Levent gibi ünlü isimler sahne alacak.

93. İzmir Enternasyonal Fuarı Konserleri 1

Mert Demir ile Açılış Coşkusu: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Çim Konseri

93. İzmir Enternasyonal Fuarı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusuyla kapılarını açıyor. Fuarın açılış gününde, sevilen sanatçı Mert Demir, Çim Konseri ile sahne alacak. Konser Saat 21.00’de başlayacak.

    Ünlü Sanatçılar İzmir’de Sahne Alacak: Teoman, Volkan Konak, Hande Yener

    Fuarın ilk günüyle başlayan müzik şöleni, birbirinden ünlü sanatçıların konserleriyle devam edecek. Teoman (31 Ağustos), Volkan Konak (1 Eylül), Hande Yener (2 Eylül), Semicenk (3 Eylül), Motive (4 Eylül), Mahsun Kırmızıgül (5 Eylül), Hayko Cepkin (6 Eylül), Derya Bedavacı (7 Eylül) ve Sakiler (8 Eylül) gibi müziğin dev isimleri, İzmir’deki Çim Konserleri kapsamında sahne alacak.

    93. İzmir Enternasyonal Fuarı Konserleri 2

    İzmir’in Kurtuluşu 9 Eylül’de Haluk Levent Konseri ile Kutlanacak

    Fuarın kapanış günü olan 9 Eylül’de ise İzmir’in kurtuluşunun 102. yılı, Haluk Levent’in vereceği coşkulu konserle kutlanacak. Saat 21.00’de başlayacak olan bu özel konser, İzmirli müzikseverlere tarihi bir gece yaşatacak. Ayrıca, Haluk Levent’in öncesinde Ali Altay da sahne alacak.

    Alternatif Sahne’de Renkli Performanslar

    Fuar sadece ana sahne konserleriyle sınırlı kalmıyor. Alternatif Sahne’de de birçok ünlü sanatçı performans sergileyecek. 31 Ağustos’tan itibaren Pera, Melis Fis, Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Redd, Şanışer & Sokrat ST, Ceylan Ertem, Yedinci Ev ve Can Gox gibi isimler sahne alacak.

    Sürpriz Konuk ve Teknoloji Temalı Etkinlikler

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bu yılki fuarda İzmirlilere büyük bir sürpriz hazırlandığını açıkladı. Başkan Tugay, “Tüm dünyanın yakından tanıdığı sürpriz konuğumuz resmi açılış töreninde, ayrıca farklı etkinlik ve söyleşilerde yer alacak” dedi. Fuar kapsamında 1 Eylül’de Prof. Dr. Emrah Safa Gürkan ve 2 Eylül’de Okan Bayülgen, ‘Tech Talks’ etkinlikleri ile fuar ziyaretçileriyle buluşacak.

    93. İzmir Enternasyonal Fuarı Konserleri 3

    Dron Gösterileri ve Eğlenceli Etkinlikler

    30 Ağustos ve 31 Ağustos’ta Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan 500 dron ile yapılan Zafer Bayramı temalı gösteriler de fuarın dikkat çeken etkinlikleri arasında yer alıyor. Ayrıca, fuar süresince birçok kültürel ve sanatsal etkinlik de ziyaretçileri bekliyor.

    Fuar Giriş Bilgileri ve Etkinlik Saatleri

    İzmir Enternasyonal Fuarı’nın giriş ücretleri tam 20 TL, öğrenci 7,5 TL olarak belirlendi. Etkinlikler ise her gün saat 16.00 ile 23.00 arasında gerçekleşecek.

    93. İzmir Enternasyonal Fuarı Konserleri
    Yorum Yap