1. Haberler
  2. Gündem
  3. 6 İlde “KUYU-27” Operasyonu: 32 Şüpheli Yakalandı

6 İlde “KUYU-27” Operasyonu: 32 Şüpheli Yakalandı

featured
service

Antalya merkezli 6 ilde, liderliğini yurtdışında tutuklu bulunan Beratcan Gökdemir’in yaptığı organize suç örgütüne yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. “KUYU-27” adı verilen operasyon kapsamında, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 32 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon 6 İlde Gerçekleşti

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı detaylı çalışmalar sonucu, suç örgütünün Antalya dışında İstanbul, Adana, İzmir, Konya ve Diyarbakır illerinde de faaliyet gösterdiği tespit edildi. İş insanlarından zorla haraç alma, adam yaralama, iş yerlerini ve araçları kurşunlama gibi suçlara karışan örgütün, çok sayıda ciddi suç işlediği belirlendi. Ayrıca örgütün kasten adam öldürmeye teşebbüs, mala zarar verme ve ölümle tehdit gibi suçları da işlediği ortaya çıktı.

Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 23 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve yüklü miktarda nakit para ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun, organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim etmeye kararlıyız. Operasyonu koordine eden Antalya Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin, milletimizin duası sizinle”

6 İlde “KUYU-27” Operasyonu: 32 Şüpheli Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.