1. Haberler
  2. Spor
  3. 5. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası Başladı

5. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası Başladı

service

Cuma günü başlayan 5. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası, görkemli bir açılış seremonisiyle başladı. Açılışa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abit Uğuz, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Durmuş Uslu ve Arzu Karataş, belediye meclis üyeleri, İl Spor Müdür Vekili Abdurrahman Dağlar, İlçe Spor Müdürü Dr. Berkant Atasoy, Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Duran ve çeşitli siyasi parti, sivil toplum kuruluşu ve meslek kuruluşu temsilcileri katıldı.

Konuşmalar öncesinde turnuvaya katılan ülkeler olan Azerbaycan, Pakistan, Finlandiya, Gürcistan, Yunanistan, Umman, Irak, Ürdün, Kazakistan, Filistin, Suudi Arabistan, Cezayir, Kırgızistan, Özbekistan ve Tanzanya’yı temsil eden sporcular geçiş töreni gerçekleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan tören, izleyicilerden büyük alkış aldı.

5. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası Başladı 1

Başkan Deviren’den Destek Mesajı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, katılımcıları önce İngilizce selamladı. Daha sonra, Gemlik Belediyespor Kulübü antrenörlerinden ve 50 yıldır Karate-Do sanatının içinde olan Kasım Demir’i yanına davet eden Başkan Deviren, emeklerinden dolayı Demir’e teşekkür etti. Başkan Deviren, “Kasım Demir Hocamızın bundan sonraki projelerine tam destek vererek yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Gençlerimizin spora olan ilgisinin Gemlik’te profesyonel hale gelerek, buradan dünya şampiyonlarının çıkmasını istiyoruz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Elanur Çiftçi’den Özel Gösteri

Konuşmaların ardından Para Karate dalında Türkiye 1.si olan Elanur Çiftçi, kata gösterisi gerçekleştirdi. Çiftçi’ye madalyasını Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır takdim etti. Turnuvada derece alan 2012 ve 2013 doğumlu kız ve erkek sporculara dört farklı kategoride madalya verildi. Madalyaları Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abit Uğuz, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Uslu ve Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Duran takdim etti.

5. Uluslararası Gemlik Karate Turnuvası Başladı
Yorum Yap