1. Haberler
  2. Yerel
  3. 3×3 Streetball İzmir Cup 2024: İkinci Etap Buca’da Tamamlandı

3×3 Streetball İzmir Cup 2024: İkinci Etap Buca’da Tamamlandı

featured
service

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Sokağa ayak, potaya smaç basıyoruz” sloganıyla düzenlediği 3×3 Streetball İzmir Cup 2024’ün ikinci etabı Buca’da tamamlandı. Büyük finalin 30-31 Ağustos tarihlerinde 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nda gerçekleştirileceği turnuvanın ikinci etabı, Buca Hasanağa Bahçesi’nde coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Gençler ve Büyükler Sahada

Genç Erkekler ve Büyük Erkekler kategorilerinde 43 ekibin katıldığı Buca etabında, sporcular kıyasıya mücadele etti. “Genç Erkekler” kategorisinde 14-18 yaş arası, “Büyük Erkekler” kategorisinde ise 19 yaş ve üzeri sporcular, centilmenlik ve dostluk ruhu içinde mücadele ederek izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Genç Erkekler’de “Attack on Titan” ve Büyük Erkekler’de “Yasemin Hustle” takımları büyük finale katılma hakkı elde etti. Dereceye giren takımlara ödüllerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Anıl Kaçar takdim etti.

Turnuvanın Gelecek Etapları

Organizasyonun gelecek etapları ise Göztepe, Karşıyaka ve Çeşme’de düzenlenecek. Göztepe etabı 10-11 Ağustos’ta Göztepe Sahil’de, Karşıyaka etabı 17-18 Ağustos’ta Bostanlı Sahil’de, Çeşme etabı ise 24-25 Ağustos’ta Çeşme Meydan’da gerçekleşecek. Turnuvanın büyük finali ise 30-31 Ağustos’ta 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yapılacak.

Sporun Birleştirici Gücü

Turnuvanın her etabında sporun birleştirici gücü ve fair-play ruhu ön plana çıktı. Sporcular ve izleyiciler, sokağın enerjisini ve heyecanını sahaya taşıyan bu etkinlikte unutulmaz anlar yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür etkinliklerle sporun yaygınlaşmasına katkı sağlaması, kentte spor kültürünün gelişmesine önemli bir destek sunuyor.

3×3 Streetball İzmir Cup 2024: İkinci Etap Buca’da Tamamlandı
Yorum Yap