1. Haberler
  2. İzmir
  3. 30 Ağustos’ta 500 Drone İle Görsel Şölen

30 Ağustos’ta 500 Drone İle Görsel Şölen

featured
service

30 Ağustos Zafer Bayramı, İzmir’de coşku dolu anlarla kutlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği dron gösterisi, İzmir Körfezi’nde adeta görsel bir şölen yaşattı. Tam 500 dronun gökyüzüne yükselerek Atatürk portresi, Türk bayrağı ve diğer milli sembolleri oluşturduğu gösteri, İzmirli yurttaşları mest etti. Ellerinde Türk bayrakları ile meydanı dolduran İzmirliler, muhteşem gösteriye coşkuyla eşlik etti.

30 Ağustos'ta 500 Drone İle Görsel Şölen 1

500 Dron Gökyüzünü Aydınlattı

Dron gösterisi, İzmir Körfezi’nin eşsiz manzarasına karşı yapıldı ve unutulmaz anlara sahne oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi, gösteriyi izlemek isteyenler için Alsancak İskelesi’ne özel bir platform kurdu. Gösteri öncesinde, ünlü oyuncu ve sunucu Yavuz Seçkin’in sunuculuğunda gerçekleştirilen programda, marşlar hep bir ağızdan söylendi.

30 Ağustos'ta 500 Drone İle Görsel Şölen 2

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi ve imzası, Atatürk’ün ünlü “Zafer, ‘Zafer benimdir’ diyebilenindir” sözü, zeybek oynayan efe figürü, “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” yazısı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin logosu ve Türk bayrağı dronlarla oluşturuldu. İzmir’in dört bir yanından izlendi ve meydanı dolduran binlerce kişi, cep telefonları ile bu anları kaydederek ölümsüzleştirdi.

İzmirlilerden Büyük İlgi

Görsel şöleni en iyi açıdan izlemek isteyenler, Alsancak İskelesi’ndeki platformdan gösteriyi takip etti. İzmir’in her köşesinden meydanı dolduran yurttaşlar, dronların gökyüzünde Atatürk’ü, Türk bayrağını ve Zafer Bayramı’nın anlamını yansıtan sembolleri canlandırmasıyla gururlandı.

30 Ağustos’ta 500 Drone İle Görsel Şölen
Yorum Yap