1. Haberler
  2. Yerel
  3. 3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu İçin Geri Sayım Başladı

3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu İçin Geri Sayım Başladı

featured
service

MANİSA (İGFA) -Manisa, bu yıl 19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’nun heyecanını yaşamaya başladı. Maratonun planlanması, düzenlenecek etkinlikler, halkın katılımının sağlanması ve organizasyonun ulusal ve uluslararası platformda en iyi şekilde tanıtılması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın başkanlığında düzenlenen toplantıya, daire başkanları, ilgili şube müdürleri ve Vestel yetkilileri katıldı. Toplantıda, maraton ile ilgili hazırlıklar detaylı bir şekilde sunuldu ve organizasyonun en üst seviyede tanıtımı için fikir alışverişinde bulunuldu. Bu yılki maratonun festival havasında geçmesi ve halkın yoğun katılımının sağlanması hedefleniyor. Etkinlikler kapsamında sağlık, çevre ve sporun önemini vurgulayan organizasyonların da düzenleneceği belirtildi.

Vestel Manisa Yarı Maratonu

Vestel Manisa Yarı Maratonu, Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, topluma sağlıklı yaşam ve beslenme alışkanlıkları kazandırmayı ve spor bilincini artırmayı hedefliyor. Ayrıca, Manisa ve Ege Bölgesi’nin toplumsal refahına katkıda bulunmak ve yerel zenginlikleri tanıtmak da maratonun amaçları arasında yer alıyor.

Katılım Herkese Açık

Vestel Manisa Yarı Maratonu, amatör ruhlu, koşabilen herkesin katılımına açık bir atletizm yarışıdır ve aynı zamanda bir sağlıklı yaşam festivali olma niteliği taşıyor. Maraton kapsamında, 21K Yarı Maraton, 10K Koşusu, 5K Koşusu ve Çocuk Koşusu kategorilerinde yarışmalar düzenlenecek.

3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu İçin Geri Sayım Başladı
Yorum Yap