1. Haberler
  2. Spor
  3. 3. Gemlik Zeytin Kupası’nda Şampiyon Yine Castrol Oldu

3. Gemlik Zeytin Kupası’nda Şampiyon Yine Castrol Oldu

featured
service

Gemlik Zeytin Kupası Futbol Turnuvası’nda Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan final maçında Castrol, Borusan Boru Takımı’nı 1-0 yenerek üst üste ikinci kez şampiyon oldu. Böylece Castrol, Zeytin Kupası’nda iki yıl üst üste zafer kazandı.

Gemlik Belediyesi, Gemlik Belediyespor Kulübü ve Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği’nin iş birliği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuva, Gemlik Süper Ligi olarak adlandırıldı ve iki buçuk aydır süren karşılaşmaların ardından sona erdi. Final maçı, Gemlik’in düşman işgalinden kurtuluşuna denk gelecek şekilde organize edildi ve bu yıl 26 kurum, dernek, fabrika ve iş yerinden takımlar birbirleriyle mücadele etti.

3. Gemlik Zeytin Kupası’nda Şampiyon Yine Castrol Oldu 1

Üçüncülük maçında MKS ve ÇİMTAŞ takımları kozlarını paylaştı. 0-0 biten mücadele, penaltı atışlarına kaldı ve ÇİMTAŞ, rakibini 4-3 yenerek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Finalde ise Castrol ve Borusan Boru takımları sahada ter döktü. İki takımın da kıyasıya mücadelesi golsüz sürerken, Castrol’ün attığı tek gol, galibiyeti getirdi ve Castrol, Zeytin Kupası’nı bir kez daha kazandı. Borusan Boru ise turnuvayı ikinci sırada bitirdi. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren de bu heyecan dolu maçları tribünden izleyerek turnuvaya katılım gösterdi.

Kupa ve Madalyalar Sahiplerini Buldu

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımların kupa ve madalyaları, Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Duran, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Gemlik İlçe Spor Müdürü Berkant Atasoy tarafından takdim edildi. Şampiyon Castrol takımının oyuncuları ise maçın ardından aileleriyle orta sahada galibiyet pozu verdiler.

3. Gemlik Zeytin Kupası’nda Şampiyon Yine Castrol Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.