1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. 3 Adımda E-Ticaret Sitesi Kurun

3 Adımda E-Ticaret Sitesi Kurun

featured
service

Son iki yılda online alışverişin ciddi oranda artış göstermesi ile siz de ürünlerinizi internet üzerinden satmayı düşündünüz mü? E-ticaret sitesi nasıl kurulur diye araştırdığınızda ihtiyacınız olan bilgilere profesyonel destek alarak ulaşabilirsiniz.

Kurulum sürecini tek tek tamamlayabileceğiniz gibi buna alternatif olarak hazır paketleri de tercih edebilirsiniz. Paketler hem daha ekonomiktir hem de kuruluş sürecindeki tüm detayları içerisinde barındırır. Bu sayede yüksek maliyetlere katlanmak zorunda kalmazsınız. Fiyat ve içerik olarak en uygun paketi bulabilmek için profesyonel bir firmayı seçmeniz yeterlidir.

E-ticaret sitesi fiyatları sitenizde aradığınız özelliklere göre farklılık gösterecektir. Eğer gelişmiş özellikler arıyorsanız bu durumda maliyet de artacaktır. Bununla birlikte fiziki bir işletmeye sahip yerel veya orta ölçekli kurumlar, kendilerine ait bir site kurduğunda, komisyon ödedikleri aracıların birçoğundan kurtulmuş olacaktır. Marka değeri daha da artarken, firmanız global sektörde yer alma şansı da yakalayacaktır. Bu gibi avantajları elde edebilmek için ise e-ticaret sitesi kurmanız gereklidir. Peki online mağaza açarken hangi adımları izleyeceksiniz?

1. Satış Yapacağınız Ürüne ya da Hizmete Karar Verin

Fiziksel mağazalarda satışa sunulan ürünlerin e-ticaret dünyasında satışının tutma olasılığı aynı olmayabilir. Bu nedenle satış yapacağınız ürüne doğru karar vermeniz gerekir. Karar aşamasında potansiyel rakiplerinizi listelemeli ve onların satış taktiklerini analiz etmelisiniz. Potansiyel müşterilerinize ulaşmak için en hızlı ve etkili yöntemleri bulup hayata geçirmelisiniz. Eğer satışınız temel ihtiyaca yönelikse kullanıcılarda memnuniyeti sağlayacak ve memnuniyet garantisi verecek ürünlere öncelik vermelisiniz.

2. Marka ve Alan Adı Seçin

E-ticaret dünyasında daha kalıcı hale gelmek için insanların aklında kalacak bir marka seçmelisiniz. Rakiplerinize benzemeyen özgün isimler seçtiğinizde firmanıza özel müşteri ağına sahip olabilirsiniz. Seçeceğiniz ismin sizi hem sosyal medyada hem de online pazar yeri sitelerinde temsil edeceğini unutmamalısınız. E-ticaret sitesi kurduktan sonra entegrasyon yapmanız her zaman sizi daha fazla kişiye ulaştıracaktır.

Marka seçiminin ardından alan adı tercihine geçmeli, kullanıcıların rahatça hatırlayabileceği ve tek kelimeli isimlere öncelik vermelisiniz. Fonetik ve özgün olan isimler etkili olacaktır.

3 Adımda E-Ticaret Sitesi Kurun 1

3. Siteniz için En Doğru Altyapıyı Tercih Edin

Markanızın her alanda varlığını devam ettirebilmesi için güçlü bir altyapıya ihtiyacı vardır. Bunu sağlamak için piyasada çok sayıda seçeneği bir arada görebilirsiniz. Size en uygun olanı bulup karar verebilmek için ihtiyacınız olan desteğe Kobisi farkıyla ulaşabilirsiniz. Her tüketiciye uygun e-ticaret sitesi fiyatları ve paketleri sunan Kobisi kargo anlaşmalarından mobil uygulamaya kadar her alanda yanınızda olacaktır.

3 Adımda E-Ticaret Sitesi Kurun
Yorum Yap