1. Haberler
  2. Gündem
  3. 14 Yaşındaki Çocuğa İstimar Suçlamasıyla Canlı Yayında Gözaltına Alındılar

14 Yaşındaki Çocuğa İstimar Suçlamasıyla Canlı Yayında Gözaltına Alındılar

service

Eskişehir’de yaşanan korkunç olay, Esra Erol’da canlı yayında ortaya çıktı. 14 yaşındaki zihinsel engelli bir çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan Afgan uyruklu Zahid Cabbar Gassami, anne Ayşe Karakaya ve üvey baba Serkan Karakaya, canlı yayında gözaltına alındı.

Esra Erol programına katılan Serkan Karakaya’nın ifadeleri, herkesi şoke etti. Eşi Ayşe Karakaya’nın çocuklarıyla birlikte evi terk ettiğini belirten Karakaya, ailesinin bulunması için yardım istedi. Ancak ortaya çıkan gerçekler, çok daha korkunçtu.

Karakaya, 16 yaşında ve yüzde 50 zihinsel engelli olan kızının, 14 yaşındayken cinsel istismara uğradığını iddia etti. Karakaya, kızın öz babasını suçlamıştı. Başta öz babanın suçlu olduğu düşünülse de, yapılan DNA testi sonucu gerçek ortaya çıktı. İstismarcı, Afgan uyruklu Zahid Cabbar Gassami olarak belirlendi. Bu olayı kaldıramayan öz baba ise intihar etmişti.

Kısa sürede Ayşe Karakaya’yı bulan Esra Erol, yaşananları canlı yayında tüm Türkiye’ye duyurdu. Ayşe Karakaya, korkunç bir itirafta bulunarak, kızını kendi elleriyle istismar eden Zahid Cabbar Gassami’ye teslim ettiğini ve dini nikahla evlendirdiğini söyledi.

“2 bilezik 1 yüzük karşılığında…”

Ayşe Karakaya, cinsel istismar sonucu çocuk esirgeme kurumuna yerleştirilen 14 yaşındaki zihinsel engelli kızını kendi elleriyle istismar eden Zahid Cabbar Gassami teslim ettiğini ve dini nikah ile evlendirdiğini itiraf etti. 14 yaşındaki P.D. isimli çocuğu istismar eden Afgan Uyruklu Zahid Cabbar Gassami canlı yayına katıldı. Zahid Cabbar Gassami Esra Erol’un programında “O benim karım” diyerek 14 yaşındaki çocuğa istismar ettiğini açıkça itiraf etti. “2 bilezik 1 yüzük karşılığında bana oğlum dediler.” Diyerek ailenin tüm bunlara göz yumduğunu ifade etti.

Esra Erol’da programı ihbar kabul edildi. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla soruşturma başlatıldı ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliği ile harekete geçen Eyüpsultan Asayiş Büro Amirliği ekipleri anne Ayşe Karakaya, üvey baba Serkan Karakaya ve Afgan uyruklu Zahid Cabbar Gassami ‘yi canlı yayında gözaltına aldı.

14 Yaşındaki Çocuğa İstimar Suçlamasıyla Canlı Yayında Gözaltına Alındılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.