1. Haberler
  2. Spor
  3. 12 Numara: Ali Koç İstifa Söylemlerine Samimiyetle Yaklaşmalı

12 Numara: Ali Koç İstifa Söylemlerine Samimiyetle Yaklaşmalı

featured
service

Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara, Galatasaray mağlubiyetinin ardından bir bildiri yayımladı. Bildiride, alınan mağlubiyetin sadece bir maç kaybı olarak değil, Fenerbahçe’nin itibarı ve geleceği açısından kritik bir eşiği temsil ettiği vurgulandı. Bildiride, “Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulumuzun bu noktada yapması gereken; İstifa söylemlerine ve yapıcı eleştirilere samimiyetle yaklaşması; hain, kumpas vd. ucuz söylemlerle taraftarımızı kötü göstermeye çalışanları dikkate almaması ve en kısa sürede çözüm üretecek adımları atmasıdır…” ifadelerine yer verildi.

12 numara’nın yayınladığı bildiride, Galatasaray’a karşı alınan mağlubiyetin camianın beklentilerini karşılamadığı belirtilirken, sahada varlık gösteremeyen futbolculara ve teknik heyete yönelik eleştiriler dikkat çekti.

“İstifa sloganını ciddi bir uyarı olarak görüyoruz”

‘Yöneticiler’, ‘teknik heyet’ ve ‘futbolcular’ olmak üzere 3 bölümde kaleme alınan bildiride şu ifadelere yer verildi;

Fenerbahçe Spor Kulübü Ailesine,

Son dönemde yaşadığımız Galatasaray mağlubiyeti, sadece bir maç kaybı değil; Fenerbahçe’nin itibarı ve geleceği açısından kritik bir eşiği temsil etmektedir.

Bu sonuç, camiamızın beklentilerini ve özlemlerini hiçe sayarak, sahada varlık gösteremediğinizin net olarak ifade etmektedir.

Aynı zamanda 54 Milyon €’luk karaborsa bilet satışı, inşaat projelerindeki usulsüzlükler ve Yasa Dışı Bahis Reklamı aldıklarına dair iddiaların havada uçuştuğu bu dönemde;

Malum takımdan alınan mağlubiyet, onların adeta can suyu olmuş, iddiaların üstündeki baskıyı kaldırmıştır. Bu haliyle bu geçtiğimiz hafta yaşananlar kabul edilemezdir…

Yönetim: Bu süreçte alınan sonuçların, kulübün stratejik vizyonuyla ne kadar örtüştüğünü sorgulamak zorundasınız. Taraftarımızın sabrını zorlayacak, haklı tepkilere neden olan bir süreçle karşı karşıyayız. Derhal etkili ve somut adımlar atmalı, gereken tüm tedbirleri alarak takımın performansını yükseltmelisiniz.

Teknik Heyet: Saha içindeki sistem ve oyun planınızın acilen gözden geçirilmesi şart. Futbolcularınızı daha iyi motive etmek ve oyun disiplini sağlamak için üzerinize düşen sorumluluğun bilincinde olmalısınız.

Takım olmak, sadece yetenek değil; aynı zamanda disiplin ve kararlılık gerektirir. İşleyen çarkın neden bozulmaya başladığını, oyuncu tercihleri ve pozisyon seçimlerinin gözden geçirilmesi gerektiği bir dönemdeyiz.

Futbolcular: Her birinizin Fenerbahçe forması altında oynadığınızı unutmayın. Bu formanın ağırlığı ve taraftarımızın beklentisi, sahada göstermeniz gereken azim ve kararlılığı artırmaktadır. Artık puan kaybetme lüksümüz yok! Taraftarımızın sevgisini kazanmak için savaşmak zorundasınız. Daha iyi performans sergilemek için gereken gayreti göstermelisiniz.

Taraftarlarımızın “istifa” sloganları ve tepkilerini dikkate alıyor; bu durumu ciddi bir uyarı olarak görüyoruz.

İstifa söylemlerinde bulunan ahlaksızca -etkileşim amaçlı- küfürlü tweetler atmayan, malum takım taraftarının lağımda dönmüş söylemleri ile değerlendirmeleri hedef almayan, sadece verilen vaatlerin henüz gerçekleşmemesinden sinirlenen, yönetim olarak tepki gösteren ve bu durumu taraftar kabul edilemezdir.

Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulumuzun bu noktada yapması gereken;

İstifa söylemlerine ve yapıcı eleştirilere samimiyetle yaklaşması; hain, kumpas vd. ucuz söylemlerle taraftarımızı kötü göstermeye çalışanları dikkate almaması ve en kısa sürede çözüm üretecek adımları atmasıdır…

Bu taraftar mutlu olmayı, geleceğe umutla bakmayı sonuna kadar hak ediyor. İşin ciddiyetini görmeliyiz.

Fenerbahçe’nin büyüklüğü, bu zorlukları aşmak için bir araya gelmemizle ölçülür. Hep birlikte daha iyi günlere ulaşacağımıza inanıyoruz. Ancak bu ciddi bir öz disiplin ve irade mücadelesi olmak zorundadır. Koca bir sezonu heba etmeden, Fenerbahçe etrafında birleşelim. İster istifa söylemlerinde bulunun, ister destek verin…

Bir arada olalım, tüm gücümüzü rakiplere harcayalım…”

12 Numara: Ali Koç İstifa Söylemlerine Samimiyetle Yaklaşmalı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.